Maaike

maaikelinkedin icon
"Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw"
Maaike ondersteunt daar waar ze kan (herstellende) in design, opmaak, marketing en verkoop. Aan de tafel speelt Maaike graag spelletjes, vooral samen met de kinderen.

Olaf

maaikelinkedin icon
Het ontwerpen en het productie proces doet Olaf met veel behendigheid. Olaf is altijd een handige man geweest met een groot creatief denkvermogen dat hij graag omzet naar iets moois en unieks.

Uniek Bordspel

Begin 2019 hebben we voor Daimy (oudste zoontje van Maaike) het eerste Uniek spelbord gemaakt. Niet lang daarna hadden we het bordspel voor ons nichtje afgerond.
Dit creatieve proces vonden wij zo leuk dat we dit wilde uitbreiden tot meer en hebben we de eerste versie van onze website vormgegeven.
Door onze grafische achtergrond hadden we al de kennis en logistieke mogelijkheden om in de basis een professioneel afgewerkt bordspel te creeëren. Alsof het zo in de winkel is gekocht.

Daarna is het even stil geweest en lag onze focus vooral op onze dagelijkse werkzaamheden, grafisch design, web- en appontwikkeling en digital marketing (even een beetje reclame tussendoor).
Tot we begin 2020 aanvragen begonnen te krijgen voor bordspellen, onderdelen of andere wensen. Blijkbaar werden vanaf dat moment gevonden en ging onze focus meer en meer naar de productie van bordspellen.

Niet lang daarna kregen we dan ook onze eerste grote opdracht; een flinke oplage bordspellen. Niet exact wetende wat ons te wachten stond zijn we hier volop in gedoken. En wat een avontuur was dat! De ene uitdaging na de andere gingen we aan. Productie methodes werden verfijnd, apparaten gemaakt en aangeschaft. We leerden elke dag bij en dat is tot op de dag van vandaag zeker niet gestopt.

Hierna werd het ook tijd om de website grondig aan te pakken en uit te breiden. We kunnen ondertussen veel meer en dat willen we natuurlijk ook uitdragen. Ook blijven we investeren in materialen, machines en is er een aparte ruimte ingericht voor de productie.

We hebben ondertussen ook ons bordspel Qwinn geintroduceerd. Een klein dobbel bordspel voor 2 personen met zowel strategische als geluks elementen.
qwinn uniekbordspelJe kunt Qwinn compleet bij ons bestellen maar je kunt het spel ook downloaden en zelf uitprinten om het te spelen.

Onze missie

Met Uniek Bordspel bieden wij creatieve spelbedenkers een mogelijkheid en een platform waar zij hun spel kunnen produceren en verkopen. Dit is nu voor vele spelmakers niet mogelijk en zien wij echt als gemiste kans.

Voor de Business 2 Business markt brengen wij spelbedenkers en bedrijven bij elkaar en samen creeren wij letterlijk Unieke spellen. Ook vinden wij het belangrijk dat bedrijven en ondernemingen deze spellen betaalbaar kunnen laten produceren met een relatief kleine oplage. Wij hebben ons productieproces daarom geoptimaliseerd voor oplagen onder de 1000-1500 stuks.

© '24 - Uniek Bordspel | Voorwaarden | Proclaimer | PrivacyVerzendkostenContact
Uniek Bordspel Uitgeverij is onderdeel van Qarpa Solutions BV